maandag 29 oktober 2012

nieuw! workshops in de 50|50store Groningen

Voor de 50|50 originals collectie zijn we de hele dag creatief bezig. We moeten ideeën opdoen voor nieuwe producten, vage ideeën worden omgezet in concrete plannen en met die plannen zetten we uiteindelijk de schaar in de stof of verzinnen we een nieuwe manier om iets leuks te maken. Dit doen we omdat we vinden dat spullen, net als mensen, af en toe wel een tweede kans verdienen!


Wil jij ook eens creatief bezig zijn? Iedere twee weken worden er verschillende creatieve workshops gegeven in de 50|50store in Groningen! In onze workshops leren we mensen mooie dingen te maken van ongebruikelijke materialen: wol, tweedehands serviezen of afvalmateriaal.



het schema voor de volgende workshops is:

         woensdag 31 oktober     15.00 u       wolvilten
         woensdag 14 november 15.00 u       wolvilten: winteraccessoires
         zaterdag 24 november                      wolvilten
         woensdag 28 november 15.00 u       sieraden maken uit restmateriaal

In de workshop wolvilten maken we uit wol vilten producten als sieraden en andere accessoires. in de workshop worden verschillende vilttechnieken aangeleerd. De workshop is voor beginners toegankelijk, maar doordat we in iedere workshop weer iets anders maken, kun je ook meerdere keren de workshop volgen!



De eerste workshop wolvilten is inmiddels gehouden. Het leverde een ontzettend gezellige middag op, met een stel prachtige eindproducten!




Ook eens meedoen? Opgave kan in de winkel, of hier per mail.

Hopelijk zien we je snel in de 50|50 store!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten